EHM Business

Businesstøj
i højeste kvalitet

Vores rådgivning hviler på mange års erfaring og stolte brand-traditioner. Vi rådgiver altid med afsæt i dit eller jeres unikke behov med fokus på kvalitet, lækkert design og personlig rådgivning.

Hvad skal din virksomhed signalere?

Uanset din virksomheds størrelse og branche, så skræddersyr vi en løsning, der matcher jeres behov. Vi leverer det firmatøj, der matcher lige præcis jeres udtryk - og altid med tryk, broderi eller påsyet logo efter jeres ønsker.

Ekstraordinær service

Hos os får du I ekstraordinær service, når vi skræddersyr jeres personlige løsning. Det både i den indledende rådgivning, ved udarbejdelse af jeres personlige løsning, og efter modtaget ordre. Vi står altid til rådighed, ved spørgsmål, videreudvikling og fornyelse.

Perfekt til jer

Vi leverer businesstøj, der højner jeres virksomheds visuelle identitet. Vi håndplukker kvalitetstøj fra både upcoming og store, velkendte brands – og matcher det til jeres behov med en 100% skræddersyet løsning.

Kontakt os i dag

Kontakt os for at høre mere om vores spændende businessløsninger. Uanset virksomhedens størrelse yder vi den personlige rådgivning, der matcher jer.

Kontakt os

center@ehm.dk
86 44 82 77

Find os

Randers Storcenter
Merkurvej 55
8960 Randers SØ